carpaccio z kalarepy z kozim serem

środa, lipca 17, 2013




kalarepę obieramy i tniemy na wąskie plastry, smarujemy kozim serem, solimy, pieprzymy, polewamy oliwą i dekorujemy świeżym tymiankiem, malinami i borówkami

inspiracja: magazyn kulinarny KUKBUK nr 4

You Might Also Like

3 komentarze

  1. Pieknie podane, naprawdę ciekawy pomysł. A jaki kozi ser kupujesz?. Bo ja coś nie mogę się przekonać do jego smaku, ale może źle trafiłam.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. zrobiłam z kozim serem, bo tak było w oryginalnym przepisie, użyłam z firmy Turek, jadłam chyba pierwszy raz i zgodzę sie z Tobą, że ma specyficzny smak i trzeba go lubić ;) na przyszłość użyję fety, myślę, że będzie pasować, pzdr!

      Usuń
  2. Ale ładnie podane, uwielbiam kalarepkę :)

    OdpowiedzUsuń

ostatnie posty

dołącz do mnie

moja lista blogów