carpaccio z kalarepy z kozim serem
środa, lipca 17, 2013inspiracja: magazyn kulinarny KUKBUK nr 4
Witam :)
Nasz przepis na sałatkę owocową (KLIK) został wyróżniony w ogólnopolskim konkursie "Przepisy na smaczne, zdrowe i kolorowe dania dla dzieci" spośród pół tysiąca przepisów oraz opublikowany w książce "Gotuj z Kuchcikiem" .
Moje upcyklingowe projekty poduszek pojawiły się na blogu skandynawskiego sklepu JYSK- szczegóły tutaj: KLIK.
3 komentarze
Pieknie podane, naprawdę ciekawy pomysł. A jaki kozi ser kupujesz?. Bo ja coś nie mogę się przekonać do jego smaku, ale może źle trafiłam.
OdpowiedzUsuńzrobiłam z kozim serem, bo tak było w oryginalnym przepisie, użyłam z firmy Turek, jadłam chyba pierwszy raz i zgodzę sie z Tobą, że ma specyficzny smak i trzeba go lubić ;) na przyszłość użyję fety, myślę, że będzie pasować, pzdr!
UsuńAle ładnie podane, uwielbiam kalarepkę :)
OdpowiedzUsuń