kotleciki rybne
wtorek, stycznia 28, 2014
ugotować 2 duże ziemniaki w posolonej wodzie, pod koniec gotowania dołożyć do wody filety z mintaja (500g) i gotować razem przez 10 minut, odcedzić i rozgnieść widelcem, dodać jajko, 2 łyżki bułki tartej i przyprawy (sól i pieprz), usmażyć z obu stron na patelni, delikatnie obracając, bo są dość kruche, podawać z frytkami i sosem z jogurtu wymieszanego z chrzanem i pieprzem
przepis pochodzi z miesięcznika poradnikowo-kulinarnego sprzedawanego wyłącznie w sieci sklepów Biedronka Moje Smaki Życia (nr1/2014 styczeń), zastawa produkcji Luminarc także ze sklepu Biedronka ;)
przepis pochodzi z miesięcznika poradnikowo-kulinarnego sprzedawanego wyłącznie w sieci sklepów Biedronka Moje Smaki Życia (nr1/2014 styczeń), zastawa produkcji Luminarc także ze sklepu Biedronka ;)
1 komentarze
Uwielbiam takie kotleciki, są ekstra! :)
OdpowiedzUsuń