Pages
(Przenieś do…)
STRONA GŁÓWNA
DIY
szycie
wnętrza
książki
▼
piątek, 4 sierpnia 2017
grillowane pieczarki faszerowane suszonymi pomidorami i cukinia z czosnkiem
duże pieczarki grillowe faszerujemy suszonymi pomidorami i serkiem pleśniowym,
cukinię nacinamy, a do nacięć wkładamy płatki świeżego czosnku
warzywa przyprawiamy sola i pieprzem
wrzucamy na grilla, lub do piekarnika na chwilę, aby zmiękły
1 komentarz:
Agusto
6 grudnia 2017 17:19
No nie, nie do piekarnika. Cały urok w tym, by wrzucić na grilla :)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
No nie, nie do piekarnika. Cały urok w tym, by wrzucić na grilla :)
OdpowiedzUsuń